Den 21. September lanserer vi vår splitter nye trendrapport om selvbetjent analyse – en rapport laget for å hjelpe deg lære mer om hva selvbetjent analyse er, og hvilke fordeler og utfordringer som kan være verdt å tenke på. Og ikke minst, noen trender, tips og triks til hvordan du kan få mest mulig ut av en investering i et slikt verktøy.

Selvbetjent analyse kan defineres som verktøy som lar ikke-tekniske brukere få tilgang til og sette sammen data fra forskjellige type kilder, og dermed hente ut verdifull innsikt og gjøre analyse, uten at de er avhengig av en IT avdeling. I dag er etterspørselen etter data stor, og mange opplever at det kan være utfordrende å utnytte data på en effektiv og intuitiv måte. I Affecto vet vi at løsningene eksisterer, og at de er en kort vei unna for enhver type og størrelse bedrift.

Dataen er her – la oss gjøre den mer tilgjengelig og la oss ha det gøy med den!

På vår workshop 31. oktober ønsker vi å presentere vår splitter nye trendrapport, samt gi deg en meget praktisk gjennomgang av to av de mest anerkjente analyseverktøyene, Tableau og Alteryx. I løpet av workshoppen får du mulighet til å laste ned verktøyet på din egen maskin, og lære av noen av Norges beste og mest entusiastiske kursholdere. Workshoppen er for alle og krever ingen forkunnskaper.

Les mer om Tableau og Alteryx under agendaen.

Agenda:

0830: Frokost og registering

0900: Velkommen til workshop om selvbetjent analyse

0915: Trend report: Self Service analytics – En oppsummering av fordeler, utfordringer og tips til hvordan du kan komme i gang

1000: Let’s get hands-on with Tableau: en praktisk gjennomgang

1130: Let’s get hands-on with Alteryx: en praktisk gjennomgang

 

Tableau hjelper deg å se og forstå dine data og ikke minst få kontroll på en enkel og intuitiv måte. Visualiser dataene dine slik at du og kollegaer får en raskere og bedre innsikt i forretningen.

Alteryx gir analytikere og beslutningstakere en mulighet til å forberede, sammensette og analysere data for å ta raskere og mer informerte beslutninger. Alt gjøres i et intuitivt verktøy, som på en enkel måte gir tilgang til interne og eksterne data, uavhengig av størrelse, format eller fysisk plassering.

Summary

Affecto inviterer deg til en workshop hvor vi ønsker å presentere vår splitter nye trend rapport, samt gi deg en meget praktisk gjennomgang av to av de mest anerkjente analyseverktøyene, Tableau og Alteryx

Date and time

Start

Location

Oslo

Stortorvet 10, inngang Møllergata

Language

Norsk