Scroll Bottom

Mitä, miksi, kenelle?

1

Kenelle?

Suomalaisia yrityksiä vaivaa kokeilun puute digitalisaation hyödyntämisessä. Affecto haluaa luoda uskoa innovatiiviseen ja ketterään liiketoiminnan kehittämiseen – kokeilukulttuuri kunniaan!

 

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti yritysten liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisista ja IT -palveluista vastaaville henkilöille sekä markkinoijille.

 

2

Miksi osallistua?

Affecto ymmärtää ja valmentaa asiakkaitaan teknologiamuutokseen sekä osaa tuoda pöytään, sekä tämän päivän että tulevaisuuden ratkaisuja – Affecto on ajassa kiinni.

3

Miten?

Affecto haluaa haastaa kokemisen ja oivaltamisen avulla passiivisen seminaarikokemuksen. Action2017! -tapahtumien sydämenä ovat asiakastarinat, niiden oivallukset ja demot.

 

Case-esimerkeillä avataan innovatiivisia hankkeita sekä tarkastellaan tulevaisuutta.


 

Tapahtuman häsärit: #Action2017 ja #weareaffecto

Ohjelma

Ohjelmaan voi tulla muutoksia ja/tai lisäyksiä. Muutokset ja lisäykset päivitetään tälle sivulle.

Puhujat

Blogi

Maali liikkuu – oletko kentällä vai viltissä?

Pari vuotta on puhuttu kokeilukulttuurista maamme hallitusohjelmaa myöten. Se ei koske vain julkishallintoa vaan myös yrityksiä rohkaistaan kokeiluihin ja testailemaan uusia ideoitaan saman tien. Ja aivan perustellusti: uusia teknologioita ja palveluita tulee jatkuvasti markkinoille,  ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat nopeasti. Maali liikkuu koko ajan ja vastapuolelle kentälle juoksee koko ajan vetreitä uusia kilpailjoita vailla menneisyyden maitohappoa kintuissaan.  Ylimääritelty vuosikausien IT-projekti voi olla vanhentunut jo valmistuessaan.

Kokeilukulttuurin omaksuminen ei ole aivan helppoa, sillä se edellyttää, että organisaatiossa opitaan hyväksymään myös lukuisia epäonnistumisia. Eivät kaikki ideat lennä. Mitä varhemmin se kokeilussa huomataan, sen parempi. Uudet ratkaisut pitää kehittää vaiheittain ja kokeilla ja testata niiden osia koko ajan kehitystyön edetessä. Vasta toimiviksi havaitut kannattaa skaalata. 

Pienempien osien testailu tuottaa myös hallintaa digitaalisen maailman monimutkaisuudessa. Hallinnan menetyksen tunnetta voi lievittää toiminta luottokumppanin kanssa. Muutoksen sietämistä helpottaa myös kokeilukulttuuriin kuuluva jatkuva mittaaminen ja analyysista opiksi ottaminen.

Työssäni teknologia-alan viestintäkonsulttina olen huomannut, että tänä talvena analytiikka onkin ollut seminaariaihe ylitse muiden. Suunnanmuutokset ja uusiutuminen edellyttävät näkemystä, eikä siihen riitä vain gurujen kaukaiset visiot tai konkarien vanha näppituntuma. Näkemys perustetaan vankasti big dataan. Tänään analytiikan pitää tuottaa helposti ymmärrettävät, visuaaliset näytöt, ja koko analytiikkahanke pitää saada nopeasti pystyyn ja toimintaan.

Affecto Action -aamupäivässä pääosassa eivät ole myyntireiskat vaan aidot asiakastarinat ja -demot sekä uutta luovat keynote-puheenvuorot. Moderaattorina pyrin johdattelemaan vuorovaikutusta ja oivalluksia keskustelun pohjalta. 

Osallistumalla saat tästä päivästä eniten irti. Monessa yrityksessä painitaan murroksessa samankaltaisten ongelmien ja muutosprojektien parissa. Katso niitä eri toimialojen ammattilaisten näkökulmasta ja kysy, kommentoi, kyseenalaista – ennen kaikkea: tule mukaan. 

Sallamaari Muhonen toimii Action -tapahtumissa moderaattorina

Ilmoittaudu

Hyödynnättekö uusia teknologioita liiketoiminnassanne riittävästi? Haluaisitko hyödyntää muttet ole varma miten lähteä liikkeelle? Mietitkö miten saat jalkautettua asian organisaatiossasi? Me Affectolla ymmärrämme teknologiamuutoksen ja tiedämme miten lähteä liikkeelle. Tervetuloa kuulemaan, näkemään ja kokemaan käytännössä Affecton luomat pelimerkit liiketoiminnan ketterään kehittämiseen uusien teknologioiden ja ratkaisujen avulla.
 
Tule, näe ja koe itse mistä on kyse! Kiinnostavia demoja, oikeita asiakascaseja, konkreettisia ideoita ja esimerkkejä omaan työhösi. Haluamme haastaa passiivisen seminaarikokemuksen. Tämä on tapahtuma, josta saat oikeasti enemmän irti.
 
Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti mukaan! Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu ensisijaisesti yritysten liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisesta kehityksestä ja IT -palveluista vastaaville.
 
Jos haluaa aidosti uudistua, asioita pitää alkaa tekemään uudella tavalla.

Ilmoittaudu